Τύποι Κατοικίας

Hybrid House, the VIP house

Α' Φάση

Το Hybrid House, είναι μοναδικό στην Ελλάδα, ως προς τον σχεδιασμό και την κατασκευή του από τη batistatos!

Hybrid House

Τι είναι το Hybrid House;

Το Hybrid House, σχεδόν μηδενίζει τα ποσά που απαιτούνται για θέρμανση και ψύξη! 
Ελαχιστοποιεί το περιβαντολλογικό αποτύπωμα του κτηρίου.

Τι είναι το Hybrid House;

Το Hybrid House ανήκει στους τύπους των βιοκλιματικών και έξυπνων κατοικιών, που εκμεταλλεύονται τις τεχνολογίες της εποχής, προς όφελος των χρηστών. Δεν είναι απλά «πράσινο» είναι κατηγορίας Α+++.
Δύναμή του είναι τα φωτοβολταϊκά, που του προσφέρουν μεγάλες δυνατότητες, ενώ ταυτόχρονα, είναι συνδεδεμένο με την ΔΕΗ και με το σύστημα Net Metering.

Χρησιμοποιεί ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας που λειτουργεί με ρεύμα και ανάλογα με το κλίμα της περιοχής, ενίοτε εγκαθίσταται δίκτυο γεωθερμίας με σύστημα αντλίας θερμότητας νερού – νερού.
Στην ψύξη είναι πρωτοποριακό, γιατί καταργεί τα κοινά κλιματιστικά και υιοθετεί για ψύξη, την εγκατάσταση κρυφών σωληνώσεων στην οροφή, που το καλοκαίρι προσφέρουν μια ομοιόμορφη δροσιά, από τον δροσισμό της αντλίας θερμότητας της ενδοδαπέδιας, συνδυαστικά με το δροσερό δάπεδο.

Έτσι, το Hybrid House, ξεχνά τα προβλήματα των κοινών κλιματιστικών, όπως κρυολογήματα ή κίνδυνος από το μικρόβιο του Λεγεωνάριου.

Σε ένα τέτοιο σπίτι, έχουν ενσωματωθεί τεχνολογίες smart building, σύστημα κεντρικού καθαρισμού, δεξαμενές αποθήκευσης ομβρίων υδάτων και κάδοι συλλογής προϊόντων ανακύκλωσης.
Εφόσον είναι επιθυμητό, στο Hybrid House, εφαρμόζεται ένα εξαιρετικό πακέτο συστημάτων ασφαλείας “security plus” , που εξασφαλίζουν ασφάλεια και σιγουριά, έναντι εξωτερικών κινδύνων – με την καθοδήγηση της εταιρίας security BRINGS.
Τέλος, η αυτονομία ρεύματος του Hybrid, το καθιστά ανθεκτικό, σε διακοπές ρεύματος, είτε από τη ΔΕΗ, είτε από δολιοφθορές κλεφτών, ώστε να μην παραλύουν τα συστήματα ασφαλείας!

Ακόμα πιο ισχυρό Hybrid!

Ενισχύσαμε με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα του Hybrid House. Μεριμνήσαμε για την εξαιρετική αεροστεγανότητα του Hybrid, με τη βοήθεια του κου Τούντα.

Εγκαινιάσαμε τη συνεργασία μας με τον κ. Τούντα Θεόδωρο, Αρχιτέκτονα – Μηχανικό, Ενεργειακό Σύμβουλο Casa Clima, ώστε το hybrid house να γίνει ακόμα πιο «hybrid», πιο αποδοτικό, πιο καινοτόμο, για να ανταποκριθεί καλύτερα στις απαιτήσεις του Νόμου για Α+ κατασκευές.

Τώρα το hybrid house γίνεται ακόμα πιο αεροστεγανό, πιο καθαρό, πιο πράσινο, πιο φιλικό στο περιβάλλον.

Είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν τον εξαιρετικό τύπο κατοικίας!

Hybrid House

Λεπτομέρειες

Α' Φάση
Λεπτομέρειες Hybrid

1. Μόνωση Δώματος
2. Φωτοβολταϊκά

Λεπτομέρειες Hybrid

3. Σκελετός C30/37
4. Μόνωση τοίχου
5. Τοιχοποιία Ορθοblock

Λεπτομέρειες Hybrid

6. Frame Κουφώματος
7.Υαλοστάσιο Αλουμινίου

Λεπτομέρειες Hybrid

8. Αντλία Θερμότητας
9. Ενδοδαπέδια Θέρμανση