Παράδοση του κλειδιού της κατοικίας

Παραδώσαμε το κλειδί της κατοικίας στην ποιότητα που δεσμευθήκαμε, στους χρόνους που υποσχεθήκαμε και, κυρίως, στο κόστος που συμφωνήσαμε.
Η οικοδομή είναι προκοπή.
Η οικοδομή είναι δημιουργία.
Όραμά της batistatos είναι: «Να στεγάσουμε το χαμόγελο των πελατών μας, γιατί το αξίζουν!

Το αληθινό, αυθόρμητο χαμόγελο της κυρίας Γεωργίας είναι η καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών μας. Η παράδοση του κλειδιού της κατοικίας της, συνοδεύεται από τις ολόθερμες ευχές μας για μοναδικές οικογενειακές στιγμές, στο νέο της σπίτι!

Καλορίζικο!

Να τι έγραψε για εμάς η κυρία Γεωργία…

Αποπεράτωση κατοικίας στη Νέα Μάκρη του κου Θωμά Τ.

«Πολύ καλή συνεργασία, υπήρξε κατανόηση στα τυχόν προβλήματα.

Ο μηχανικός ήταν πάντα παρών και πρόθυμος να συζητήσει οποιοδήποτε θέμα.

Η οικοδομή τελείωσε πολύ γρήγορα και η ποιότητα δουλειάς ήταν άριστη.»

Θωμάς Τ.

Αποπεράτωση εξοχικής κατοικίας στην Ερέτρια του κου Γεωργ. Βασίλη

«…πήγα στον κο Μπατιστάτο. Ένιωσα πως είχε πολλά να μου δώσει… και δεν διαψεύστηκα γι” αυτό… Μίλησα με τον ίδιο, και μέσα σε πέντε λεπτά άρχισε το όνειρό μου να πετάει…!»

Γεωργ. Βασίλης – Εξοχική κατοικία στην Ερέτρια

Έγραψαν οι πελάτες μας

Αποπεράτωση νέας διώροφης οικοδομής στον Άλιμο

Ονειρευόμαστε στη θέση του μικρού εξοχικού μας στο Λαγονήσι, μια σύγχρονη μεζονέτα που να καλύπτει τις ανάγκες της οικογένειάς μας. Με κανένα τρόπο δεν θα αποφασίζαμε να μπούμε στην περιπέτεια μιας οικοδομής, αν δεν βρίσκαμε την λύση ‘Μπατιστάτος’. Μετά από 12 μήνες απολαμβάνουμε το σπίτι που σχεδιάσαμε μαζί μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Η εταιρεία ανέλαβε όλες τις ευθύνες, τα διαδικαστικά και το σύνολο των οικοδομικών εργασιών και την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Οι επιβλέποντες μηχανικοί σε οποιοδήποτε πρόβλημα, μας έδωσαν την καλύτερη λύση και η οικοδομή ολοκληρώθηκε βάσει των όρων του συμβολαίου και μέσα σε συγκεκριμένο προϋπολογισμό, που διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις δικές μας επιλογές.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Νίκο Μπατιστάτο για την άψογη συνεργασία.

Πόλυ Αλμπαντάκη

Προσθήκη καθ’ ύψος διαμερίσματος στην Πεύκη

Να συνεχίσετε έτσι, με τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια που σας διακρίνει. Θερμά συγχαρητήρια!

Φραγκίσκος Μορφωνιός

Εξοχική κατοικία στην Εύβοια

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της κατασκευής της εξοχικής μου κατοικίας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εξαιρετική συνεργασιμότητα, την απόλυτη συνέπεια και το αμέριστο ενδιαφέρον που επέδειξαν όλα ανεξαιρέτως τα στελέχη της εταιρείας σας καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών. Οι κ.κ. Μπατιστάτος, Αντωνακάκης και Στασινόπουλος συναγωνίζονται αλλήλους στην ευγένεια, την εγκαρδιότητα, την άριστη γνώση του αντικειμένου των κατασκευών, την τελειομανία και την αφιέρωση απεριόριστου χρόνου για την ενημέρωση, τη σχεδίαση και την επίλυση ακόμη και υπερβολικών απαιτήσεων των ιδιοκτητών των υπό κατασκευή κατοικιών.

Εντύπωση προκαλεί ότι τα ανωτέρω χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με μια απόλυτη συνέπεια, διακρίνουν και όλα ανεξαιρέτως τα συνεργαζόμενα με την εταιρία batistatos.gr συνεργεία (οικοδομών, βαφέων, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, αλουμινοκατασκευών, ξυλουργών κλπ) και εταιρείες (πλακάκια, είδη υγιεινής, κουφώματα, πόρτες, έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες).

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας όλων των προαναφερόμενων ήταν πραγματικά εξαιρετικό, ανώτερο του αναμενόμενου και ιδιαίτερα σημαντικό στους σημερινούς καιρούς, χωρίς καμία υπέρβαση στο κόστος που υπολογίστηκε και συμφωνήθηκε στην έναρξη.

Παναγιώτης & Ελένη Δροσινοπούλου

Μεζονέτα στον Γέρακα

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά το σπίτι που επιθυμούσαμε. Ένα πολύ όμορφο, λειτουργικό και πρακτικό σπίτι, έτσι όπως το σχεδιάσαμε με τον Νίκο Μπατιστάτο. Το σχεδιάσαμε και τώρα το απολαμβάνουμε, χάρη στην άψογη συνεργασία και υλοποίηση από την κατασκευαστική εταιρεία του Ν. Μπατιστάτου.

Ευχαριστούμε πολύ!

Αντωνίου Ισίδωρος

Αποπεράτωση κατοικίας

Δεν ξέρω αν υπάρχει περιθώριο να γίνετε καλύτεροι. Είστε άριστοι!

Ιωάννης Α.

Press

Συνέντευξη στην Ημερησία 11/Νοε/2012

Συνέντευξη του κ. Νίκου Μπατιστάτου στον δημοσιογράφο Κοσμά Ζακυνθινό, στην εφημερίδα «Ημερησία»

Η υβριδική κατοικία παράγει το 70% της ενέργειας που απαιτεί για τη λειτουργία της…

Συνέντευξη στην εφημερίδα Express 01/Αυγ/2012

Συνέντευξη του κ. Νίκου Μπατιστάτου στην δημοσιογράφο Νατάσα Λιαπάκη, στην εφημερίδα «Εξπρές»

Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα ήταν μια «ανάσα» για την οικοδομή…

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Χρήμα Plus»

Το υβριδικό σπίτι

«O γενικός διευθυντής της «Μπατιστάτος Κατασκευαστική», Νίκος Μπατιστάτος, είπε στο Ε&Ε για το υβριδικό σπίτι:…»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Το Κέρδος»

Πρόταση για μείωση φορολογίας στα πράσινα υλικά

««Ανάσα» για τον κατασκευαστικό κλάδο θα έδινε μία ενδεχόμενη μείωση στα «πράσινα» υλικά για να βοηθηθεί η εξοικονόμηση ενέργειας οτις νέες κατασκευές, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ίδιοι οι κατασκευαστές….»